Події

ДІВОЧА ПАМ’ЯТЬ ПАЛІЙЧУКА ТА ПАРФАНА

Нещодавно в ефірі телеканалу РАІ два нинішні кандидати від «Укропу» Микола Палійчук (мер Яремче 2002—2007 рр., голова Івано-Франківської ОДА 2007—2010 рр. та нині голова прикарпатської обласної організації згаданої партії) і його постійний соратник Тарас Парфан заявили, що у списку кандидатів у депутати до Івано-Франківської облради, яких висунула обласна організація БПП-«Солідарність», опублікованому на сайті «Галицький кореспондент» після партійної конференції, зазначений Буджак Василь Степанович (від Коломийського району), який на парламентських виборах далекого 2006 року йшов як член партії «Держава» і балотувався у Народні депутати України у виборчому списку блоку «Держава – ​Трудовий Союз» під номером № 58.

«Держава» – ​це партія, яка сповідує «двойное украинско-российское гражданство», «закрепление двуязычия в нашей стране», «идею федерального устройства Украины», «упрочение политических и экономиче-ских связей с Россией», а також ініціювала надання «русскому языку – ​законный статус», – повідомили вони.

Неабияк тішить така уважність обох кандидатів до чужих списків.

Проте, мабуть, їм не слід забувати, що й нині діючий Президент України Петро Порошенко, був одним з співзасновників Партії регіонів, що ніяк не завадило йому після Революції Гідності стати президентом.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А скільки партій за свою політичну кар’єру поміняв нині діючий нардеп від БПП і олігарх Ігор Насалик, певно, відомо тільки йому самому та Господу Богу? І це не завадило Насалику двічі бути обраним міським головою Калуша і стати його легендарним мером. А нині цей чоловік від цього ж БПП балотуватиметься вже на мера Івано-Франківська.

Також від партії Блоку Петра Порошенка у 2014 році до Верховної Ради по мажоритарному окрузі в тому ж Івано-Франківську був обраний олігарх Олександр Шевченко, який, будучи представником нині опального мільярдера Ігоря Коломойського, наважився на вихід з парламентської фракції БПП лише кілька тижнів тому. І це теж не заважає Шевченку висуватися в мери Івано-Франківська від партії «Укроп», саме яку в студії і представляли Палійчук та Парфан.

Натомість у цей же час в соцмережах люди почали активно обговорювати уже іншу кандидатуру від «Укропу», Миколу Кучернюка, який позує на численних бордах як кандидат до Івано-Франківської міської ради. Виявляється, що він був членом Медведчукової СДПУ(о) та сателіта ПР – ​ Партії розвитку України. Звісно, що після такого конфузу Кучернюка викреслили зі списків, але рекламні борди ще залишилися…

Кажуть, що через подібний конфуз з міського в список до обласної ради попав лідер т.зв. Самооборони Івано-Франківська Юрій Лоп’янецький, а все через те, що на відкритті Музею Небесної Сотні представники Самооборони його не признали і послали до свого «Укропу» на очах у «мецената»…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ось після такого й скажи, що не правдиве біблійне прислів’я про чоловіка, який в чужому оці скалку бачить, а у власному колоди не помічає. Чи, можливо, то все «дівоча пам’ять»?

Будь-які вибори – ​це час пошуків, збору і виливу назовні усіх можливих видів, в тому числі й не завжди підтвердженого та навіть вигаданого, компромату.

То ж, панове, мабуть, скоро нам ще не таке доведеться почути, побачити та прочитати?!

Підготував Дмитро Несміш

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version