Полеміка

До Прикарпаття випадково завітав Саакашвілі, саме перед Порошенком…

Напередодні візиту на Прикарпаття тепер вже офіційного власника телеканалу “Прямий” Петра Порошенка, до Івано-Франківська чисто випадково завітав Михайло Саакашвілі.

Одіозний політик вкотре поселився в готелі “Надія”.

Фото з колишнім президентом Грузії, екс-губернатором Одещини і головним реформатором опублікували на сторінці готелю “Надії” у Фейсбук, написавши: “Раді зустрічати в NADIYA Hotel  колишнього Президента Грузії – Mikheil Saakashvili”.

Нагадаємо, що в серпні минулого року третій президент Грузії і глава виконкому Нацради реформ при президенті України Міхеіл Саакашвілі заявив, що повертається в Грузію.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Яка мета візиту Саакашвілі в область, є невідомо. Натомість відомо, що 23 лютого свій День народження святкує екс-президент України Віктор Ющенко, який любить його щороку проводити у своєму маєтку в Карпатах, і частим гостем на цих святкуваннях є його грузинський колега.

А цього року це ще й випадково співпало із візитом в область ще одного колишнього президента – Петра Порошенка.

Чи не випадково?

Сходка?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

 

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version