Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

До ЦЕНЗУРИ У МЕРЕЖАХ закликав глава європейської дипломатії після подій у Вашингтоні

Глава європейської дипломатії Жозеп Боррель заявив у неділю, що недавній штурм Капітолію у Вашингтоні показав, до яких небезпечних наслідків може привести деградація демократичних цінностей і розповсюдження дезінформації в соціальних мережах.

«Те, що ми побачили в середу, було лише кульмінацією дуже тривожних подій, що відбувалися в усьому світі в останні роки. Це повинно стати дзвінком до пробудження для усіх прихильників демократії», – заявив у своєму блозі верховний представник ЄС з міжнародних справ Жозеп Боррель.

«Всі повинні розуміти, що якщо ми будемо відступати і відступати, навіть якщо здається, що незначною мірою, демократія, її цінності і інститути в кінцевому підсумку незворотно загинуть», – заявив Боррель, виступаючи від імені 27 членів ЄС.

«Якщо у когось ще є сумніви, то події в Вашингтоні також показують, що дезінформація представляє реальну загрозу для демократій, – підкреслив Боррель. – Якщо люди вважають, що вибори були сфальсифіковані, тому що їх лідер знову і знову заявляє про це, вони будуть діяти відповідно».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Американські демократи нарешті згадали про кнопку…

Боррель закликав до поліпшення регулювання соціальних мереж, заявивши, що самі компанії з цим впоратися не можуть. У грудні Європейська комісія запропонувала нові правила для боротьби з поширенням фейкових новин в соціальних мережах.

Зауважмо, що багато світових правників засудили блокування у Facebook, Twitter та Instagram, що знаходяться під контролем лібералів, акаунтів Дональда Трампа та найвідоміших його прибічників, вважаючи це порушенням їхніх прав на свободу слова, за яку так буцімто борються ліберали…

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Син штурмовика SA члена NSDAP Шварценеггер порівняв прибічників Трампа із фашистами

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що недавню акцію на підтримку Дональда Трампа під Капітолієм, де від рук силовиків загинуло четверо її учасників, засудили усі ліберальні (називають себе демократами) світові політики, порівнявши її із терористичною акціює, у той же час називаючи минулорічні погроми, насилля, мародерства  та інші злочини,  вчинені афроамериканцями у США, а згодом у Європі акціями “протесту”…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності