Події

Дорогі іванофранківці!

Дякую Вам, за підтримку на виборах, за ту високу довіру, яку Ви висловили, голосуючи за мене, навівіть попри моє звернення до Вас на початку минулого тижня про те, що я знімаю свою кандидатуру на цих виборах, щоб не розпорошувати наші голоси і не пропустити до ВР «гречкосіїв».

Я усвідомлюю, яким важливим на цих виборах був кожен голос. Тому щиро зворушений рівнем Вашої довіри, котрий не лише відкриває нам всім нові можливості, але й зобов’язує нас з моїми побратимами з ВГО «Поклик Нації» продовжувати нашу нелегку роботу у боротьбі за реальну Незалежність нашої Української Держави від корумпованої двоголової гідри, яка давно вже зачаїлася в нашому суспільстві у всіх ешалонах представницької і виконавчої влади, судових та правоохоронних органах, де, руйнуючи основи нашого суверенітету, намагається позбавити права на світле майбутнє не тільки нас з Вами, але й наших дітей.

Ваші голоси, віддані за мене, зобов’язують особисто мене, як головного редактора газет «Дзвони Нації» та «За лаштунками», не покладати пера та й надалі висвітлювати перед Вами усю ту правду, яку від Вас намагаються приховати завжди провладні та проолігархічні ЗМІ, правду, яка допоможе нам спільними зусиллями здолати наших ворогів, щоб і ми словами великого нашого Кобзаря побачили, як:

… Встане Україна.
І розвіє тьму неволі,
Світ правди засвітить,
І помоляться на волі
Невольничі діти!..

Тарас Боднар

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version