Події

ДВА З ЧОТИРЬОХ УЖЕ Є

Днями голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрій Троценко нарешті отримав накази, підписані в.о. президента України Олександром Турчиновим, на призначення заступниками губернатора свободівця Сергія Адамовича та Любомира Слободяна.
Про це очільник Прикарпаття повідомив на засідання Координаційної ради Івано-Франківської області.

«Станом на цей момент, вдалося у п’ятницю вирішити питання щодо призначення нарешті двох заступників голови ОДА, мова йде, про Сергія Адамовича та Любомира Слободяна. П’ять хвилин тому мені занесли накази на їх призначення», – повідомив губернатор.

Але цікаво, що ще досі не вирішено питання про призначення першого заступника, теж свободівця, Володимира Семка, кандидатуру якого разом з іншими, за словами того ж Троценка, ще розглядають в столиці.

А поки вже дехто готує черговий «заколот» проти перших двох новопризначених, бо як свідчить політична практика на Прикарпатті, тут уже стала девізом фраза: «Ні дня без революції».
Поживемо – побачимо…

Тарас Боднар

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version