Події

Директором районної лікарні призначили… вчительку, – наслідки реформи Супрун

Виконувачем обов’язків директора (головного менеджера) комунального некомерційного підприємства “Старокостянтинівська центральна районна лікарня” на Хмельниччині призначили колишню вчительку Олену Фурсову.

Новопризначена донедавна очолювала відділ комунальної власності Старокостянтинівської районної ради та комісію з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, у справах сім’ї, материнства і дитинства, молодіжної політики, культури та освіти.

Як повідомляє телеканал “Перший Подільський”, голова Старокостянтинівської районної ради Михайло Яснюк здійснив це призначення без законних підстав та без згоди депутатів. А сама  в.о. директора місцевої райлікарні Олена Фурсова є людиною без відповідної освіти та фігуранткою багатьох скандалів.

Лікарі та медперсонал – проти, місцеві жителів також. Вони навіть провели мирний страйк під стінами лікарні та надіслали у всеможливі орган лист про недовіру новоприначеному керівнику.

Інший мітинг проти призначення Фурсової зустрічав депутатів райради та народних обранців Верховної ради у день пленарного засідання 9 січня.

Як можуть призначати на таку посаду, якщо людина не має освіти?” – кажуть громадяни.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Пані Фурсова підкреслює, що посаду залишить лише за рішенням суду.

Вчительку Олену Фурсову у народі називають “повелителька мікрорайону нашого”. З людьми спілкується зверхньо, бере за горло, а методи залякування, психологічного тиску на співрозмовника та не зовсім адекватна поведінка визначає, так би мовити, суть цариці Фурсової. Жінка погрожує лікарям та журналістам правоохоронцями“, – йдеться у сюжеті.

Про незаконність даного рішення говорить і голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет. Підтримує медичний колектив і виконуюча обов’язки голови місцевої адміністрації Людмила Гнатюк. Бачили, так би мовити, цирк у райраді і депутати Верховної Ради. На сьогодні створена комісія, яка дасть пояснення, що відбувається у лікарні. І цього вдалося домогтися лише за присутності нардепів. Але і голова райради Яснюк, і його соратниця Фурсова переконані: їхнє рішення і є закон. Агресія, неповага та відсутність діалогу – такі критерії пропагує Олена Фурсова.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version