Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Джо підбив/ли підсумки його президенства…

Під час виступу на з’їзді Демократичної партії у Чикаго президент США ліберал Джо Байден, який, як погоджуються лікарі багатьох країн Світу, страждає старечою деменцією, а можливо… хворобою Альцгеймера, згадав серед своїх успіхів спротив України російській агресії.

Заяву американського президента наводить демократична ІА «Голос Америки».

Байден наголосив на важливості лідерства США у світі й успіхах його адміністрації в зміцненні світових альянсів, а також протистоянні росії та Китаю.

«Я провів майже 190 годин із моїми партнерами головами держав в Європі, щоб зміцнити НАТО. Ми це зробили, ми об’єднали Європу, чого не було роками, додавши Швецію та Фінляндію до НАТО», – сказав він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Розповідаючи про себе й віцепрезидентку Камалу Гарріс, Байден підкреслив, що «ми ніколи не схилимось перед путіним».

«путін думав, що захопить Київ за три дні. Три роки потому Україна ще вільна», – додав Байден.

Крім того, серед своїх успіхів він згадав нещодавній обмін ув’язненими з росією, під час якого повернули незаконно утримуваних там американців.

Байден також вказав, що його адміністрація невтомно працює над досягненням припинення вогню у війні Ізраїлю та ХАМАС, доставкою гуманітарної допомоги.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Американців він закликав голосувати за Камалу Гарріс й додав, що не тримає зла на тих, хто переконав його зняти кандидатуру з президентських виборів.

«Америко, я віддав тобі найкраще. Я віддавав тобі найкраще 50 років. Сподіваюсь, ви знаєте, як я вдячний вам усім», – завершив свій виступ американський президент.

Своєю чергою кандидат у президенти від республіканців Дональд Трамп посилено розкидається особистими нападками на адресу своєї суперниці Гарріс й переконує, що має таке право.

Також президент США Джо Байден під час виступу на Національному з’їзді Демократичної партії в Чикаго заявив, що віцепрезидентка Камала Гарріс є «майбутнім» Демократичної партії та лідеркою, яка зможе перемогти Дональда Трампа на виборах у листопаді. Байден, який отримав тривалу овацію від присутніх, підкреслив важливість підтримки Гарріс та її напарника Тіма Волза на виборах.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше Камала Гарріс несподівано виступила на з’їзді демократів, так само отримавши овації від присутніх та пообіцявши перемогти Трампа на виборах 5 листопада. Гарріс офіційно прийме номінацію у найближчий четвер, завершуючи чотириденний захід, присвячений підтримці її кандидатури.

Раніше Дональд Трамп погодився на пропозицію Fox News провести дебати з Камалою Гарріс 4 вересня. До цього він відмовлявся він них через неофіційність Гарріс як кандидата від демократів.

Однак проти виступила сама Гарріс, оскільки Fox News є протрампівським телеканалом.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності