Соціальні новини

Фап для «Цьоці»

В селі Угорниках Івано-Франківської міської ради днями відкрили відділення загальної практики сімейної медицини.

Багато хто з уже сьогодні старшого покоління пам’ятає гарну пісню Левка Бондара «А моя цьоця жиє у Занзібарі…» – Це не про неї…
Отож, про медицину. А «цьоткою», по-нашому, по-гуцульськи, голові бюджетної комісії та найбільшої фракції у міській раді Роману Онуфріїву, ВО «Свобода» (тому самому, що рік тому з В.Балагурою та нині засудженим за хабар О. Гаркотом хотів напитися чаю за 30 тис. доларів) і є сільска голова села Угорники Любов Атаманчук (якою у березні 2013 р. теж зацікавилися органи прокуратури у зв’язку з незаконною передачею в оренду земельної ділянки вартістю 238 тис. грн.). Принаймні так її ще у далекому 2006 році представляв голові партії Олегу Тягнибоку той самий Роман Онуфріїв. Тоді, коли вона була тільки секретарем сільської ради і погодилася очолити первинний осередок партії.
Отож, з ініціативи голови бюджетної комісії, свободівця Романа Онуфріїва було виділено близько 1 млн. 800 тис. грн. для реконструкції старого приміщення. Решту суми завдяки роботі голови Любові Атаманчук було залучено завдяки «місцевим спонсорам та меценатам». Загалом кошторисна вартість новоспеченого ФАПу складає понад 2 млн гривень.
Шкода, що у нас не в кожному селі є головами «цьоці», які мають таких племінників, котрі б були головами бюджетних комісій та водночас головами найбільших фракцій…


 

 

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

 

 

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

 

 

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тарас Боднар

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version