Події

Франківськ боргує за Набережну 6 млн. грн. Де «меценат» Шевченко?

Міський бюджет Івано-Франківська боргує підрядникам, які виконують будівельні роботи на Набережній ім. Василя Стефаника 6 мільйонів гривень.

Про це під час щотижневої виїзної наради на вулиці Набережній ім. Василя Стефаника повідомив заступник директора департаменту будівництва Івано-Франківської ОДА Роман Пацак.

«Зараз за протокольним дорученням від минулого тижня не виконаний протокол № 1, пов’язаний з фінансуванням, яке мало надати місто у листопаді, – говорить Пацак, – графік співфінансування містом не розроблено. Надано 4 мільйони, а більше грошей від міста немає. Ще 6 мільйонів боргу».

Загалом з міського бюджету на ремонт має надійти 10 мільйонів гривень.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Заступник директора департаменту будівництва ОДА зазначив, що наразі фінансування іде завдяки запасу грошей, які дала область, і простоїв у будівництві дороги через недостатність фінансування немає.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version