Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Ганьба ракетних військ рф, – 90% запущених сьогодні ракет по Україні гепнули в рф

Сьогодні кацапи під час чергового обстрілу випустили по Україні 11 зенітних керованих ракет. З них 10 впали у Бєлгородській області.

Про це на брифінгу заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов.

Інцидент стався 20 лютого, коли росіяни спробували завдати чергового удару по об’єктах енергетичної інфраструктури в районі Харкова та області та здійснили запуск 11 зенітних керованих ракет з району Бєлгородської області.

З них лише одна влучила по території України. Решта ракет вибухнула у повітряному просторі рф. Уламки впали на територію Бєлгородської області“, – повідомив Олексій Громов.

Він заявив, що через несправність озброєння чи слабкий вишкіл російських солдатів на території рф дедалі частіше відбуваються вибухи – саме на об’єктах критичної інфраструктури.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Було б чудово, щоб москалі так завжди “відмінно” запускали свої ракети й бажано, не тільки у бік України, тоді вони б самі себе повністю знищили, а не тільки свої території, що межують з Україною…

Раніше ми писали, що у Києві буде проведено випробування ізраїльської системи раннього сповіщення про загрозу наближення ракет або безпілотних літальних апаратів.

Також нагадаємо, що росія не проводила випробувальний запуск міжконтинентальної балістичної ракети «Сармат» під час візиту президента США Джо Байдена до Києва 20 лютого.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності