Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Гарант знає, як без примусу повернути чоловіків з-за кордону…

Президент України Володимир Зеленський підтримав повернення українських громадян з-за кордону. Проте метод примусу застосовуватися не буде.

Про це глава української держави заявив на пресконференції.

Президент України прокоментував чутки у ЗМІ про те, що Україна звертається до партнерів з проханням сприяти поверненню українських чоловіків призовного віку на Батьківщину.

Насправді країнам-партнерам не дуже вигідно заявляти про те, що вони відправляють українців на Батьківщину, оскільки їх підтримка дуже дороговартісна, пояснив Зеленський.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В такому разі простіше порушити це питання на зустрічі з президентом України та заявити про те, що він попросив повернути українців.

«Звичайно, я тільки за, якщо українці приїдуть. Але без примусу… Я дуже хотів би, щоб усі українці були тут за умови їх рішення», – додав Зеленський.

Раніше уряд запровадив у прикордонних районах нове правило для чоловіків у віці від 18 до 60 років. Відтепер під час перебування там вони зобов’язані мати при собі військово-обліковий документ.

А Комітет з нацбезпеки та оборони підтримав законопроєкт 11379-д, який передбачає заборону мобілізації чоловіків до 25 років.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності