Події

Головні Автоподії тижня

Україна

Запорізький автозавод цього року припинить збірку моделей ВАЗ-21093 і ВАЗ-21099.

Український автопром не залишає спроб захиститися від конкурентів. Після того, як стало зрозуміло, що спроба ввести спецмито вже цієї осені може виявитися невдалою, виробники ініціювали перегляд умов перебування України в СОТ. Це передбачає підвищення мита до 25% з нинішніх 10%. Чим обернеться перегляд умов СОТ для нашого авторинку?

Верховна Рада відмовилася скасувати адміністративну відповідальність за порушення водіями правил дорожнього руху, якщо вони були спровоковані поганим станом автомобільних доріг.

До ЄВРО-2012 продовжують будувати дороги.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В Україну їде останній Pagani Zonda.

Світ

Названі найпопулярніші машини в Європі.

Поки «найкрутішою» цифрою в компанії Audi є вісімка — флагманську модель іменують А8, а спортивний суперкар R8. Однак все йде до того, що німці зважаться на освоєння числа 9.

Концерн VW не віддасть акції Suzuki, а китайці вирішили робити безпечні автомобілі та представили авто, яке вже охрестили пародією на BentleyRenault готує недорогий кросовер.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Lexus CT 200h F-Sport вже в Європі, французи приступили до продажів нової моделі Peugeot 308 в кузові «седан», Lancia початку продажу седана класу «люкс», VolkswagenPassat обзавівся спец версією.

Mitsubishi Motors розробила нове покоління двигуна MIVEC і поліпшену систему старт-стоп “Auto Stop & Go».

Відповідно до єдиного техрегламенту для країн Митного союзу (Росія, Білорусія, Казахстан) у наступному році російських автомобілістів чекає повна заборона на експлуатацію машин з неправильними кермом, світлом і поворотниками, а АвтоВАЗ готовий показати електромобіль El Lada.

Керівництво концерну Fiat спільно з італійською поліцією розслідує діяльність злочинної групи, що організувалаканал викрадення та збуту дорогих автомобільних компонентів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нові статті

З метою збільшення пропускної здатності змінено організацію руху транспорту на Поштовій площі. Тепер пробок — менше, порушників — більше. Поштова площа і частина Набережно-Хрещатицькій кілька перетворили: організовані додаткові смуги руху на вул. Набережно-Хрещатицькій у бік моста Метро, ??помінялася розмітка, змінилися дорожні знаки.

Автомобілів з кожним місяцем продають все більше. В Україні виросли продажі автомобілів.

Кожен з нас не раз замислювався над тим, що роблять з нашим авто на сервісній станції. В фото-звіті — опис і рекомендації по заміні (врізки) фільтра салону для автомобілів Mitsubishi.

«Що буде якщо …» це питання, напевно, задавав собі кожен. Для першого матеріалу серії ми вирішили вибрати таку дилему — «що буде, якщо вирвати шланг на заправці?».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ТОП-10 найбільш ненадійних авто Британії за версією компанії-страховика Warranty Direct.

Джерело

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version