Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

ГРИБНИЙ СЕЗОН ПРОДОВЖУЄТЬСЯ, – ще тиждень цілком літньої погоди…

Загалом, грибний сезон з інтервалами в Україні вже триває від… середини квітня, але 11 червня на півночі та заході Україні очікується продовження дощів із грозами, часом із сильними зливами, градом і шквалами, що тільки сприятиме продовженню сезону тихого полювання…

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко. Вона зазначила, що на Сумщині опади будуть менш відчутні, також вони зачеплять Вінницьку, Черкаську та Одеську області.

Також синоптикиня попередила, що через низький тиск та високу вологість побільшає комарів. На сході України, у більшості центральних областей та південної частини 11 червня переважатиме суха погода.

Щодо температури, на сході та півдні, очікується +29…+33 °С.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А от на заході буде похолодання до +19…+23 °С.

У Києві 11 червня пройдуть короткочасні дощі, грози, під час них можливі шквали та град. Температура повітря сягне +26…+27 °С.

12-14 червня в Україні буде короткочасне похолодання +17…+23 °С на заході, півночі та подекуди в центральних областях України.

Раніше синоптики попереджали, що в Україні можливі заморозки попри третій місяць весни. І вони таки були.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також ми писали, що у Києві та Київській області був надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності