Полеміка

Гривневі гойдалки – повтор ситуації часів Ющенка

Нинішні валютні гойдалки в Україні повторюють ситуацію 2009 року часів Віктора Ющенка

Про це заявив народний депутат від БПП Вадим Денисенко.

«Я впевнений, що найдуть двох-трьох стрілочників і на цьому все завершиться. Нажаль в масовій свідомості перед нами повторюється ситуація 2009 року, коли Стельмах (Володимир Стельмах – екс-глава НБУ) і Ющенко (тодішній президент України) опустили гривню з 5 до майже 11-ти, а потім відкотили до 8 грн. І після цього ми були щасливими, хоча за один день ми втратити всі наші гривневі заощадження», – сказав Денисенко.
Він вважає, що заспокоїти валютний ринок і укріпити гривню можливо, як це, наприклад, було зроблено на минулому тижні, коли гривня за день укріпилася з 40 до 29 грн за долар.
На думку Денисенка, валютний хаос, який спостерігався протягом кількох місяців, свідчить або про повну бездарність керівництва НБУ, або цим питанням повинні зайнятися правоохоронні органи.
Однак, за словами нардепа, не дивлячись на валютний хаос, станом на сьогодні крісло під головою Нацбанку Валерією Гонтаревою «не хитається». І навіть відкриття провадження за рішенням Печерського районного суду столиці проти голови НБУ фактично нічого не вирішує. «Це нуль», – констатував Денисенко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version