Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЄС до понеділка очікує припинення вогню на сході України

ESSЄС висловлює рішучу підтримку запропонованого Порошенком плану мирного врегулювання.

В Євросоюзі до найближчого понеділка очікують отримати достовірні дані про припинення вогню на сході України, заявив голова Європейської ради Херман ван Ромпей.

“Ми очікуємо конкретних кроків до понеділка. Ми хочемо впевнитись у тому, що вогонь припинений”, – сказав він прес-конференції в Брюсселі за підсумками саміту ЄС.

При цьому глава Європейської ради зазначив, що в Брюсселі “шкодують про те, що ініціатива президента України Петра Порошенка про припинення вогню поки не привела до завершення бойових дій на сході України, при цьому українська влада її дотримуються”.

Крім того, Ван Ромпей підкреслив, що глави країн-членів ЄС висловлює рішучу підтримку запропонованого Порошенко плану мирного врегулювання ситуації на сході України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності