Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Італійка: рф не хоче миру, то ми її ПРИМУСИМО ЗДАТИСЯ…

росію примусять здатися, якщо Кремль не погодиться з умовами миру…

Про це заявила премʼєр-міністр Італії Джорджія Мелоні.

«Захищати Україну означає об’єднати всі зусилля міжнародної спільноти для захисту України. Якщо росія не погодиться з умовами, ми примусимо її здатися. Нам треба встановити мінімальні умови для цієї дискусії», – сказала вона.

Мелоні ще раз наголосила, що війна в Україні – це агресія проти держави.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Мир в Україні не означає що Україна має здатися, як вважає президент путін. Це не буде так. Ставити такі умови дуже не правильно. Треба розвіяти нарративи путінської пропаганди. Зараз йде дискусія по трьох важливим питанням – продовольча, радіаційна, гуманітарна безпека. І ми повинні подивитись, що ми можемо побудувати на базі сьогоднішньої дискусії. Італія і далі хотіла б приймати участь у цьому и допомогти Україні дивитися у майбутнє», – констатувала прем’єр.

У Швейцарії в неділю, 16 червня, другий день триває саміт миру. У ньому беруть участь понад 100 держав. Під час цього засідання прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте заявив, що відсутність росії за столом на українському саміті світу у Швейцарії – це правильне рішення.

Раніше ми писали, що Україні доведеться вести діалог із росією, але не мовою ультиматумів, які Кремль зараз ставить, заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Також нагадаємо, що робота над спільною декларацією на саміті миру вже завершена. Країни зможуть приєднатися до неї навіть після закінчення першого саміту.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності