Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Керченський міст отримав ще один засіб захисту…

У тимчасово окупованому Криму уздовж незаконної конструкції від назвою «Кримський» або Керченський міст росіяни встановили 10 бонових загороджень.

Про це повідомляє Телеграм-канал «Кримський вітер»м.

«Уздовж Керченського мосту продовжують встановлювати бонові загородження з барж, яких уже десять. Позавчора їх було дев’ять», – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що загородження мають убезпечити міст від українських морських дронів. Але, звісно, від повітряної атаки вони не захистять.

Нагадаємо, на думку видання The Economist, отримавши американські балістичні ракети ATACMS з дальністю дії 300 км, Україна може вразити будь-яку ціль в тимчасово окупованому Криму. Тому півострів стане для військ рф смертельною пасткою.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У тимчасово окупованому Криму Керченський міст із боку Азовського моря постійно охороняють два російських катери.

17 травня в районі окупованого Севастополя в Криму пролунали вибухи. Була зафіксована робота протиповітряної оборони, вірогідно, через атаку безпілотників.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності