Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Колишні регіонали на Тернопільщині ввійшли у партію Петра Порошенка

8 квітня відбулася сесія Борщівської районної ради, основним завданням якої було обрати голову Борщівської районної ради.
Голосували присутні депутати за двох кандидатів: керівника фракції ВО «Батьківщина» Ярему О. Й. та представника ДПУ (фактичного сателіта Партії регіонів) Яловега В. С. На подив присутніх, голоси депутатів під час таємного голосування розділилися навпіл. Повідомляє прес-служба ВО Батьківщина.

Не дивлячись на таємничість волевиявлення, в кулуарах заговорили, що «на прохання» Борщівського міського голови, наполягання з боку представників влади та СБУ, чимало депутатів з демократичного табору також голосували за Яловега.

Але й після другого голосування, стало очевидно, що «вплив» на депутатів, ситуації не змінив. За Ореста Ярему проголосувало спочатку 32, а вдруге: 31 депутати присутні в залі засідань. На жаль, ця кількість не є достатньою згідно закону, тому крісло голови Борщівської районної ради залишається вільним.

Тим часом, під час сесійного засідання Борщівської райради депутати – представники ПР заявили про створення фракції «Солідарність» – однойменної партії Петра Порошенка.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що в розпал революції та національно-визвольної боротьби з режимом Януковича, на вимогу суспільства, фракція Партії регіонів у Борщівській районній раді оголосила про свій саморозпуск. Сьогодні ж ті депутати, що ще вчора служили антиукраїнському режимові, знайшли «солідарність» з партією Порошенка…

Тернопільська липа

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності