Полеміка

КРАХ РЕЗИДЕНТА ГРИЦЕНКА?

Український політик, екс-міністр оборони Анатолій Гриценко повінчався зі своєю дружиною, яка є головним редактором видання “Дзеркало тижня” Юлією Мостовою.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. Церемонія вінчання відбулася 6 березня.

“Ми з Юлею Мостовою пройшли через таїнство вінчання. За два тижні відзначимо 13-ту річницю нашого подружнього життя і я щодня дякую Богові за таку прекрасну жінку, за відчуття щастя і безмежної любові. Відтепер ми з Юлею разом навіки!”, — пише Гриценко.

Користувач соцмереж Andriy Kovalov написав, що вінчання у церкві окупантів — це зрада.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Анатолій Гриценко і Юлія Мостова повінчалися у храмі Московського Патріархату в Україні ‪#‎Церква окупанта — ну це, в принципі, їхня особиста справа. Але, схоже, це все, що треба знати про “справжнього генерала”, “воїна”, “європейського реформатора”, “патріота” ‪#‎зрада”, — написав Андрій.

Шкода, що ні Гриценко, ні Kovalov не повідомляють про назву церкви і її місцезнаходження. В соцмережах викладено тільки фото самого таїнства вінчання у самій церкві.

А ось екс-нардеп Олег Канівець заявив про вихід із партії «Громадянська позиція» у зв’язку з незгодою з діями її лідера Анатолія Гриценка.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Канівець зазначив, що перебував у лавах партії понад чотири роки. Певний час був заступником голови партії, очолював передвиборчий штаб кандидата в Президенти України від ГП у травні 2014 році, а також передвиборчий штаб партії на виборах до ВРУ у жовтні 2014 року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Мій крок щодо виходу із партії є вимушеним. Я не бачу доцільності перебувати в політичній силі, яка фактично перетворилася на фан-клуб однієї особи, всі мої намагання по реформуванню партії, залученню до неї нових, молодих, перспективних, самодостатніх та авторитетних людей зазнали поразки. Волюнтаризм керівника партії в прийнятті рішень, які потім схвалюються Радою та КоордРадою, веде партію в нікуди», – заявив Канівець.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version