Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«КРАХ МЕРА НАДАЛА»

3 - КРАХ МЕРА НАДАЛА.…Саме так відтепер можна перейменувати відому радянську художню кінострічку «Крах інженера Гаріна» з Олегом Борисовим і Олександром Бєлявським у головних ролях.

Вже майже два місяці як у Тернополі діє організація заради громади (ОЗГ) «Ядро». До її складу увійшло сім неполітичних, активних та створених переважно в часі Революції Гідності організацій.

За весь час існування, Об’єднання Заради Громади ініціювало формування громадської ради при МВС. Також веде громадський контроль за роботою ДАІ. В планах є створення громадських рад при податковій та прокуратурі, а також контроль за виборами суддів.

А на днях вони звернулись до активних громадських організацій Тернополя з пропозицією розпочати консультації з питання законного відсторонення міського голови Тернополя із займаної посади.

Джерело: Погляд

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності