Фоторепортажі

Культ чергового літературного твору Президента Туркменістану, – це варто побачити (фото)

У Туркменістані тривають урочисті заходи, присвячені виходу у світ нової книги президента Гурбангули Бердимухамедова «Туркменський алабай».

13 вересня глава держави презентував її на засіданні Кабміну і подарував міністрам, а заодно прочитав власного вірша, присвяченого туркменській собаці пастухів.

14 вересня в Палаці муках пройшли урочистості, присвячені виходу в світ книги глави держави. В рамках заходу також відбулася прем’єра пісні «Туркменський алабай», написаної на вірші президента.

16 вересня презентація нового видання пройшла в конференц-залі Центру громадських організацій. За даними держінформагентства ТДХ, в урочистостях взяли участь члени Парламенту, міністерств і відомств, громадських організацій, політичних партій, науковців та ЗМІ.

В цей же день презентація відбулася в Інституті міжнародних відносин Міністерства закордонних справ.

17 вересня урочистості з цього ж приводу пройшли в конференц-залі столичного Сільськогосподарського комплексу. Участь в ньому взяли урядовці, керівники і представники всіх структур агропромислового комплексу, галузевих відомств, державних природних заповідників, профільних наукових інститутів, навчальних закладів та ЗМІ.

18 вересня Хякімом Ахалського велаята Сердар Бердимухамедов відкрив розплідник по розведенню алабаїв.

Про те, що президент завершив написання книги про алабаїв ТДХ повідомило ще 4 серпня. Цей твір був написаний за два місяці і 18 днів.

Про нові твори, створені главою держави читайте в статті «Хроніки Туркменістану» «Горщик, не вари. Огляд літературних новинок Бердимухамедова».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version