Полеміка

КУМ ПРИВІТАВ КУМА

Третій президент України (2005-2010 рр.) Віктор Ющенко привітав свого кума і потенційного п’ятого главу держави Петра Поро­шенка з перемогою на виборах, що відбулися в неділю.

«Ці вибори відбулися у надзвичайно тяжкі місяці боротьби за Україну як незалежну суверенну європейську державу. Вибори були законними і демократичними та завершилися чистою перемогою. Результат голосування засвідчує великий потенціал для єдності країни, підтверджує мудрість українців, їхню переконаність у виборі цінностей та майбутнього для своєї країни. Люди обрали демократію і свободу, європейський курс, подолання кризи в економіці, боротьбу з корупцією, активний діалог із західними партнерами і повагу в світі. Саме це відстоювали сотні тисяч українців на Майдані», – ідеться в зверненні Ющенка до Порошенка.
Колишній президент переконаний, що Порошенко «отримує надзвичайну відповідальність за здійснення цих прагнень людей і має небагато часу для досягнення перших здобутків».
Крім того, Ющенко підкреслює, що «вперше всі області України підтримали одного політика. Це безпрецедентний успіх і величезний кредит довіри людей. Це мандат на фундаментальні зміни у всіх сферах, на які очікує вся нація, це ресурс для політичної консолідації, це основа для найширшої міжнародної підтримки. Реформи мають розпочатися негайно».

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version