Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Кинув добреоплачувану офіційну роботу в ЄС, щоб піти воювати…

Солдат Андрій Савчук (позивний «Вуяшка») після поранення та реабілітації продовжує службу в одному з ТЦК Івано-Франківської області.
З початком повномасштабного вторгнення повернувся в Україну та добровільно прийшов до ТЦК, а після навчання був направлений на службу в напрямку Білоруського кордону. 6 років він без будь-якого досвіду працював електриком у Польщі, самостійно опанував професію та мову, проте вже 8 березня 2022 року мобілізувався до лав сил оборони, захищав Донеччину.
Військовий розповідає про будні своєї служби безпосередньо на лінії зіткнення, лікування та реабілітацію. Вважає, що треба відстояти державу до кінця та не впасти на коліна перед ворогом.
Це одна з сотень історій військовослужбовців ТЦК. Не «хабарники», не «ухилянти» і не «родичі генералів». Справжні герої, які отримали поранення, мають бойовий досвід і з об’єктивних причин не можуть продовжити подальшу службу на передовій. Проте продовжують служити Україні та виконувати свій конституційний обов’язок.
Джерело: ІФ ОТЦК та СП

Loading

Реклама
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності