Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Львівські кури-гриль вклали до лікарні 25 осіб

zdПісля вживання курей-гриль, придбаних у львівському супермаркеті, до лікарень з гострим отруєнням потрапили 25 осіб, з них 4 дитини. На ранок 30 жовтня стан 24 осіб – середньої тяжкості.

Про це Укрінформу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

«З 25 по 29 жовтня до Львівської обласної та Самбірської інфекційних лікарень з попередніми діагнозами харчова токсикоінфекція та гостра кишкова інфекція госпіталізовано 25 осіб, з них чотири дитини. Проводиться комплекс протиепідемічних заходів з локалізації та ліквідації спалаху», – розповів керівник департаменту Олексій Титаренко.

За його словами, спалах інфекційних захворювань, пов`язаних із вживанням неякісного продукту, кваліфіковано як надзвичайну ситуацію об`єктового рівня.
Головне управління Держсанепідслужби у Львівській області створило групу оперативного реагування з метою розслідування причин виникнення випадків захворювань.

Потерпілим у стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об`єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На ранок 30 жовтня стан 24 осіб – середньої тяжкості, у стані одного із пацієнтів намітилась позитивна динаміка.

Як повідомляв Укрінформ, на Львівщині після вживання курей-гриль, придбаних в одному із супермаркетів, понад два десятки осіб госпіталізовано. За фактом масового отруєння людей прокуратурою Шевченківського району Львова до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про факт кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 325 КК України, – порушення встановлених санітарних норм і правил щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням.

Досудове розслідування доручено Шевченківському райвідділу міліції. Проводяться першочергові слідчі дії.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності