Економіка

Lamborghini представила оновлений Aventador

Компанія Lamborghini представила оновлену версію суперкара Aventador, яка отримала приставку S. Після рестайлінгу авто отримало інший обвіс кузова, нові аеродинамічні елементи і 740-сильний атмосферний двигун V12, а також повнокероване шасі.

Передній бампер Lamborghini Aventador S забезпечує на 130% більше притискної сили відносно попередника. Регульований спойлер ззаду збільшив притискну силу на 50 відсотків. Крім того, суперкар можна відрізнити за збільшеними заборниками повітря за дверима і новими заборниками повітря з боків від двигуна.Новинка отримала повнокероване шасі для більш високої стійкості і маневреності на високих і малих швидкостях. Також змінилася підвіска – зокрема, доопрацювання торкнулися налаштувань амортизаторів і задніх пружин, які були адаптовані для поворотних коліс.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version