Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЛОДА – місце, де суміщають посади

Заступник голови і два директора департаментів ЛОДА й надалі очолюють постійні депутатські комісії.

Голови трьох постійних депутатських комісій Львівської обласної ради: комісії з питань освіти та науки, комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту, комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації і надалі працюють на керівних посадах Львівської облдержадміністрації.

Йдеться про заступника голови Львівської ОДА Юрія Підлісного, директора департаменту охорони здоров’я Богдана Чечотку та директора департаменту з питань екології та природних ресурсів Олексія Балицького.
Зазначимо, що Європейська хартія місцевого самоврядування не передбачає таких норм.
Таке поєднання посад викликає певні застереження щодо прозорості процесу виділення та використання коштів, адже цим процесом, фактично, керують одні ж і ті самі люди, що може сприяти корупції та зловживання службовим становищем.
Недавно четвертий за останній рік на посаді голова Львівської облдержадміністрації звернув увагу на те, що торік на Львівщині не освоєно 20 млн. грн. державних коштів на освоєння будівництва перинатального центру.
Також певні фінансові проблеми, що призводили до акцій протесту, з придбанням витратних матеріалів для проведення гемодіалізу.

Підготував Ярослав С.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності