Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Луценко-міністр також причетний до побиття демонстрантів

2GWCgooYlNs-428x300Під час перебування на посту міністра внутрішніх справ Юрій Луценко закликав застосовувати до демонстрантів сльозогінний газ, після чого – заарештовувати їх. Про це повідомляють в соціальних мережах багато оглядачів в контексті побиття Луценка співробітниками міліції.

«З моєї точки зору, тактика «стінка на стінку» по фізичному, силовому вичавлюванню демонстрантів є неправильною. У всьому світі до великих скупчень агресивно налаштованих демонстрантів застосовують сльозогінний газ, і лише після цього, розсіявши агресивний напад, їх заарештовують згідно з чинним законодавством. Саме така тактика буде братися на озброєння і українською міліцією «, – цитує слова Луценка , виголошені в ході навчань, що пройшли в 2009 році під Сімферополем, видання «Корреспондент».
Інші блогери нагадують про події жовтня 2008 року. Тоді співробітники міліції із застосуванням сили розігнали мітинг на честь річниці створення УПА, що проводився організацією «Патріот України». У час міністром МВС був все той же Юрій Луценко, а київську міліцію тоді очолював Віталій Ярема, який нині також є активним учасником Євромайдана.

За матеріалами соцмереж

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності