Події

Львівщина має вже 180 апаратів ШВЛ, в цей же час на Прикарпаття від уряду не поступило жодного

У Львові є 180 вільних апаратів штучної вентиляції легень, а в цей же час у сусідньому Прикарпатті… але давайте про все за порядком:

Станом на 20 березня у Львові не було жодного пацієнта, який потребує штучної вентиляції легень.

Про це на брифінгу повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Васько.

Васько також пояснив, чому шестеро пацієнтів, у яких підозрюють коронавірус у Львові, перебувають вдома.

Стан шести пацієнтів є легким. Вони перебувають на контролі сімейних лікарів. Потреби перебування цих пацієнтів на стаціонарі немає”, – повідомив Васько.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Він додав, що ці люди пройдуть експрес-тести і якщо вони будуть негативні, то вони пройдуть їх ще раз та їх буде знято з обліку.

У лікарнях лікуватимуть тільки важких пацієнтів. Легкі пацієнти лікуватимуться вдома”, – наголосив Васько.

У цей же час, не зважаючи на щоденні «сеанси телемедицини» від голови Уряду Дениса Шмигаля та президента України Володимира Зеленського, в Івано-Франківську область так і не поступило жодного апарату вентиляції легень, тест – систем на виявлення коронавірусу, мало того прикарпатці так і не побачили жодної з 10 мільйонів масок.

Івано-Франківську область просто не включили до списку на їх отримання, про це інформує Голос.if.ua.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В лікарнях івано –Франківської області знаходяться на лікуванні десятки людей з підозрою на коронавірус, одна жінка навіть померла.

А, керівництво держави, при повній пасивності т.в.о. голови ІФ ОДА,  фактично залишили лікарів та мешканців області сам на сам з проблемою епідемії коронавірусу.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version