Фоторепортажі

Львівський безхатченко – герой італійського модного журналу

Проект львівського фотографа Юрія Дячишина Slavik`s Fashion потрапив на сторінки італійського журналу.

Це цикл фотографій, які демонструють незвичайну колекцію вуличної моди бездомного дивака Славіка. Більше сотні портретів були зроблені під час випадкових зустрічей на вулицях Львова.

«Славіку 55 років, він бездомний циган. Він не тягається з купою сумок, не порпається по смітниках, не спілкується з іншими, бездомними, а цигани взагалі від нього відреклися.

Славік майже ніколи не вдягається в той самий одяг, для бездомного це дуже дивно. Крім щоденної зміни одягу (часом двічі на день), Славік регулярно міняє зачіски, бороди, голиться під пахвами! Як це можливо для бомжа? У нього є схованка, про яку ніхто не знає, він береже таємницю свого житла», – повідомив на своєму сайті Юрій Дячишин.

«Славік, бездомний, який має більше смаку, ніж модний блоггер», – так називається публікація у журналі Frizzifrizzi. Видання є щоденним онлайн порталом, який публікує новини про модні бренди, інтерв`ю та публікації, які стосуються моди та стилю життя.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зі слів Юрія Дячишина цей проект уже не раз з’являвся на шпальтах різних видань.

Сам же Славік кудись зник ще у січні 2013 року.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version