Події

ЛИШАЄТЬСЯ НАРІКАТИ НА САМИХ СЕБЕ

Днями ремонтники тротуару по вулиці Г. Хоткевича, залишивши бруківку ввечері без нагляду (!), вранці виявили, що її конкретно поменшало. Несподіванка, правда?!

Випадки крадіжки мешканцями бруківки чи бордюрів (від 40 до 100 кг. кожен) непоодинокі. З подібним випадком містяни зустрічалися під час ремонту вулиці Шевченка та інших. А у Львові нещодавно поцупили кілька кілометрів (!) стародавньої австрійської бруківчатої дороги. Хоча кожен таксист у місті знає, що її можна придбати у дорожників по 3–5 доларів за штуку (усе залежить від її ґатунку і розміру). Про це «ЗЛ» уже раніше повідомляла на своїх шпальтах…

А в рамках ремонту вулиці Г. Хоткевича, крім заміни дорожнього полотна передбачено також облаштувати тротуари тротуарною бруківкою (загальною площею 3800 м2), встановлення дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки по всій довжині вулиці та влаштування заїзної кишені для зупинки громадського транспорту біля торгового центру «Велес».
При умові фінансування за виконанні роботи, ремонт вулиці Хоткевича планують завершити до кінця 2014 року. Звісно, якщо не мішатимуть місцеві злодії, інакше знову доведеться нарікати на самих себе…

Тарас Боднар

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version