Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Мер: Найближчими днями владу в Запоріжжі захоплять силою

Мер Запоріжжя Олександр Сін заявив про підготовку силового захоплення влади в місті. Про це йдеться в його екстреній заяві, розміщеній на сайті Запорізької міськради.

«Мені надійшла інформація про заплановане найближчими днями силове захоплення влади в місті з залученням озброєних бойовиків, проплачених псевдоактивістів і відстороненням від виконання обов’язків депутатів міської ради, виконкому міськради і мене, як міського голови», – заявив Сін.

За його словами, це підтверджується «розв’язаною безпрецедентною інформаційною війною, яка дискредитує законно обрану легітимну міську владу».

«Прошу вважати цю заяву офіційним зверненням до Міністра внутрішніх справ України, голови Служби безпеки України, начальника Головного управління МВС України в Запорізькій області, начальника управління СБУ в Запорізькій області», – наголосив мер Запоріжжя.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності