Політика

Меркель “переймається” недотриманням перемир’я на Донбасі

Канцлер Німеччини Ангела Меркель проявила стурбованість внаслідок щоденного недотримання режиму припинення вогню на Донбасі.

«Україна турбує нас. І у «нормандському форматі», який об’єднує Німеччину, Францію, Росію та Україну, ми намагаємося втілювати мінські домовленості. Щоночі перемир’я порушується, щодня є людські втрати», – зазначила Меркель.

Відомо також, що канцлера ФРН нагородили «Лампою миру святого Франциска» за її зусилля щодо примирення і підтримки мирного співіснування між народами.

Як вже повідомляла “ЗЛ” раніше, Ангела Меркель зателефонувала Володимиру Путіну, щоб доповісти про візит Петра Порошенка в Аахен, іранську кризу та «нормандський формат», сторони “домовилися” про налагодження ситуації на Донбасі мирним шляхом.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version