Події

МЕРТВІ ПОТРЕБУЮТЬ СВІТЛА БІЛЬШЕ ЖИВИХ

В минулому номері «ЗЛ» повідомляла, що з 1 вересня Україна розпочала експорт власної електроенергії до сусідньої Польщі, а також цього ж дня в Україні на 25% зросли комунальні платежі за електроенергію.

І ось тепер з’ясовується, що останні рішення, щодо розподілу, міською радою, бюджетних коштів Івано-Франківська, можуть ввести в стан легкого шоку чи не кожного мешканця обласного центру Прикарпаття, проте одне із них заслуговує особливої уваги.

В той час, коли місто потерпає від десятків невирішених проблем, таких як: фекалії, що зливаються в Бистрицю Солотвинську; ганебні дороги та ще чимало інших, «свободівці», які складають основу міської ради, вирішили виділити 250 000 гривень на … освітлення цвинтаря, при тому що чимало вулиць в місті потребує того ж таки освітлення.

Важко здогадатись, якою логікою керувались представники сумнозвісного ВО, та все ж, виділити у такий скрутний час таку суму коштів, адекватним рішенням назвати важко (хоч для всіх і зрозуміло під чиїм патронатом знаходиться КП «Міська ритуальна служба», якій, до слова, з початку року вже виділено майже чотири мільйони гривень (на утримання і благоустрій кладовищ та Меморільного скверу).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

При цьому, навіть враховуючи такі інвестиції, порядок на кладовищах важко назвати «задовільним», що наводить на цілком логічні висновки…

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version