Полеміка

МОСКОВСЬКИЙ ТРИКОЛОР НАД ЛУГАНСЬКИМ СБУ

В понеділок міліцію в Луганську привели у стан боєготовності, в’їзд у місто перекритий.
Проводяться оперативно-пошукові заходи.
Особовий склад міліції в Луганську привели у стан бойової готовності. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України в Луганській області.
Крім того, повідомили, що в’їзд у місто перекрито. «Працівниками ДАІ перекриті всі під’їзди до Луганська», – йдеться у повідомленні.
Там підкреслили, що наразі проводяться оперативно-пошукові заходи зі встановлення осіб, причетних до скоєння правопорушення.
«За фактами подій біля будівлі СБУ в Луганській області розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 1 ст. 294 Кримінального кодексу (масові заворушення)», – повідомила прес-секретар прокурора Луганська Ольга Дяченко.
Нагадаємо, напередодні у Луганську сепаратисти захопили будівлю СБУ.
Проросійські сепаратисти, які в неділю захопили штурмом будівлю управління СБУ в Луганську, вже заволоділи й зброєю силовиків.
Про це повідомило «Інтерфакс-Україна» з посиланням на інформацію прес-служби Головного управління МВС в Луганській області.
«У даний час будівля СБУ заблокована мітингувальниками, невідомі перебувають у приміщенні. За останньою інформацією, невідомі захопили кімнату озброєння і заволоділи зброєю», – зазначено в повідомленні.
У ніч проти понеділка навпроти будівлі УСБУ по вул. Радянській невідомі за допомогою підручних засобів перекрили рух транспорту на дорозі міського магістрального значення.
В результаті штурму будівлі СБУ в Луганську постраждали вісім осіб.
Також слід зазначити, що сепаратисти у Луганську захопили і філію Нацбанку у Луганській області, що по вулиці, з характерною назвою, Радянській, 83.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version