Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Московський похід пригожина поки проходить “тріумфально”

Глава ПВК “вагнер” євген пригожин стверджує, що взяв під контроль військові об’єкти Ростова-на-Дону, зокрема аеродром, збирається “на Москву”, а також що його вояки збили вже три російських вертольоти.

Сьогодні, 24 червня, пригожин у Ростові-на-Дону заявив про контроль “Групою вагнера” будівлі штабу, військових об’єктів, а також взяття під контроль аеродрому.

Тим часом телеграм-канали публікують відео, на якому, як ідеться в підписі до нього, глава ПВК “Вагнера” розмовляє із заступником міністра оборони Юнус-Беком Євкуровим і заступником начальника ГУ ГШ Володимиром Алексєєвим.

Пригожин повідомляє Євкурову, нібито вагнерівці збили третій вертоліт і “зіб’ють усі, якщо їх будуть посилати”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Він каже, що ПВК приїхала в Ростов, щоб “отримати начальника Генштабу і Шойгу”.

“Поки їх не буде тут, ми блокуємо місто Ростов і йдемо в Москву”, – заявив пригожин.

Тим часом російські ЗМІ повідомляють, нібито в Пітері в офісі “Вагнера” проходять обшуки.

Мер Москви Сергій Собянін тим часом написав, що в російській столиці “проводять антитерористичні заходи, спрямовані на посилення безпеки”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На даний час відомо, що по шляху слідування вагнерівців на москву до них приєднується місцева поліція і регулярні війська…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності