Фоторепортажі

Москвичі на Водохреща купатимуться в ополонці з фекаліями, – російські ЗМІ (фото)

Купання у хрещенській ополонці може обернутися неприємним сюрпризом для жителів московського району Мітіно. Одне з офіційних місць для водохресних купань у ставку на Водохреща, як з’ясувалося, не зовсім підходить для православного обряду. На поверхню ополонки спливли фекалії, повідомляють російські ЗМІ

Нечистоти виявив муніципальний депутат району Юрій Аношкін, який інспектував ополонку. Народний обранець написав звернення до уповноважених органів, в тому числі і Росспоживнагляд, щоб ополонку закрити. Це допоможе убезпечити жителів району від занурення в небезпечний водойму. За інформацією джерел News.ru, проблема полягає в тому, що кілька будинків з розташованого поруч селища Рождествено скидають каналізаційні води в ставок.

Чи буде закрита для москвичів дискредитована ополонка, поки не відомо. З даного питання редакцією був направлений інформаційний запит в управу району Мітіно…

Ополонку в ставку біля селища Рождествено в московському районі Мітіно не закриватимуть, і кожний охочий зможе в неї зануритися в Водохреща, повідомили News.ru в управі району. За інформацією місцевого органу виконавчої влади, ніяких підстав для закриття купелі немає. Раніше Росспоживнагляд вже брав проби з водойми і перевірив їх, купання в ополонці було визнано безпечним, пояснили в управі Мітіно.

А, як кажуть в Україні: ” Яка держава, такий і теракт”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version