Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

НА ДОВИБОРАХ З’ЯВИВСЯ ЧЕТВЕРТИЙ КАНДИДАТ

Минулого тижня ми вже писали про перших трьох офіційних кандидатів на довиборах до Верховної Ради України по ОВК №83 (місто Івано-Франківськ), що відбудуться 25 травня замість Олександра Сича, який склав депутатський мандат у зв’язку з своїм призначенням Віце-прем’єр міністром.

Отож, як і передбачалося, до уже заявлених кандидатів: мера Івано-Франківська Віктора Анушеквичуса, директора ТК «Буковель» Олександра Шевченка та одіозного депутата облради від ВО «Свобода» Василя Поповича – долучився ще й один – лідер першого, студентського, івано-франківського Євромайдану Максим Кицюк.
Кицюка на проміжних виборах до парламенту підтримає регіональний молодіжний Штаб національного спротиву. Керуватиме виборчою кампанією претендента відома активістка місцевого Майдану Наталя Сербин.
Нагадаємо, в ніч на 30 листопада минулого року, після конфлікту з нардепом від ВО «Свобода» Юрієм Михальчишиним, якого Максим Кицюк не хотів пускати на сцену місцевого Євромайдану, останнього жорстоко побили троє невідомих, при цьому ще й порізавши руки та ноги Максиму. При чому замовників, організаторів і виконавців нападу й досі не знайдено. Тому донедавна він знаходився на лікуванні і зараз уже почувається здоровим та готовим спробувати себе на виборах.
Отож, Максим Кицюк – один з ініціаторів і лідерів франківського Євромайдану, народився в Севастополі. Зараз він навчається на 4 курсі історичного факультету ПНУ за спеціальністю «політологія».
Сьогодні Максим Кицюк є головою Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив» (ФРІ).
Наш кор.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності