Події

НА ДОВИБОРАХ З’ЯВИВСЯ ЧЕТВЕРТИЙ КАНДИДАТ

Минулого тижня ми вже писали про перших трьох офіційних кандидатів на довиборах до Верховної Ради України по ОВК №83 (місто Івано-Франківськ), що відбудуться 25 травня замість Олександра Сича, який склав депутатський мандат у зв’язку з своїм призначенням Віце-прем’єр міністром.

Отож, як і передбачалося, до уже заявлених кандидатів: мера Івано-Франківська Віктора Анушеквичуса, директора ТК «Буковель» Олександра Шевченка та одіозного депутата облради від ВО «Свобода» Василя Поповича – долучився ще й один – лідер першого, студентського, івано-франківського Євромайдану Максим Кицюк.
Кицюка на проміжних виборах до парламенту підтримає регіональний молодіжний Штаб національного спротиву. Керуватиме виборчою кампанією претендента відома активістка місцевого Майдану Наталя Сербин.
Нагадаємо, в ніч на 30 листопада минулого року, після конфлікту з нардепом від ВО «Свобода» Юрієм Михальчишиним, якого Максим Кицюк не хотів пускати на сцену місцевого Євромайдану, останнього жорстоко побили троє невідомих, при цьому ще й порізавши руки та ноги Максиму. При чому замовників, організаторів і виконавців нападу й досі не знайдено. Тому донедавна він знаходився на лікуванні і зараз уже почувається здоровим та готовим спробувати себе на виборах.
Отож, Максим Кицюк – один з ініціаторів і лідерів франківського Євромайдану, народився в Севастополі. Зараз він навчається на 4 курсі історичного факультету ПНУ за спеціальністю «політологія».
Сьогодні Максим Кицюк є головою Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив» (ФРІ).
Наш кор.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version