ВІЙНА

на московії здох один із останніх вбивць героїв ОУН-УПА

радянський ветеран КДБ і розвідник Георгій Санніков, який на початку 1950-х років брав активну участь у ліквідації оунівського підпілля в Україні, а потім працював у ФРН, добуваючи цінну розвідувальну інформацію, здох сьогодні, у неділю 11 грудня 2022 року, на 94-му році життя.

Про це повідомляють російські змі.

Георгій Санніков народився 25 березня 1929 року в Єкатеринбурзі в сім’ї службовця.

Зазначається, що він брав активну участь у ліквідації членів українського підпілля ОУН УПА на Західній Україні у післявоєнні роки. Також здійснював  тривалі закордонні відрядження до Німеччини за лінією зовнішньополітичної розвідки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Був членом Спілки письменників росії, брав участь у громадській роботі з патріотичного виховання молоді. Активно виступав у засобах масової інформації.

Раніше повідомлялося, що, починаючи з 2013 року ставлення українських громадян до діяльності ОУН-УПА у часи Другої Світової війни покращилося. Кількість прихильників зросла з 22% до 43%.

49,6% опитаних українців вважають, що діяльність Степана Бандери була скоріше позитивною для України.

А офіційний представник Міністерства закордонних справ рф Марія Захарова вважає, що за часів Другої світової війни Єлизавета II «боролася зі Степаном Бандерою та Романом Шухевичем».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version