Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

На річний ремонт закрити центральну вулицю Ів.-Франківська хоче мер наприкінці каденції…

Наприкінці минулого тижня через сильний дощ в Івано-Франківську черговий раз затопило одну з головних відкритих для проїзду транспорту вулиць у центральній частині міста – Січових Стрільців, де підтопляє не тільки проїжджу і пішохідну її частини, але й цокольні приміщення будівель…

Також на «ріки» перетворилися вулиці: Вовчинецька та Січових Стрільців, Набережну, Гаркуші, перехрестя вулиць Івасюка – Івана Павла ІІ. Надзвичайникам довелося витягувати авто, які тонули у воді.

Така ситуація складається у місті не вперше.

Причина – не спроможність дощових колекторів впоратися з опадами.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Міський голова Руслан Марцінків наголошує, що проблеми із дощовим колектором є не тільки на вулиці Надрічній.

Перекладати колектор потрібно і на Січових Стрільців, але на це потрібно зібрати кошти й майже на рік закрити вулицю:

Розуміємо, що проблем є дуже багато і знаємо ці місця. З часом треба зібрати кошти й перекладати дощовий колектор на вулиці Січових Стрільців. Доведеться до одного року її перекрити, щоб розв’язувати цю проблему”, – пояснив міський голова.

Також, при капітальному ремонті планують здійснити переключення фекальної каналізації у дощову.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Але це є мільйони гривень – тому така є ситуація», – додав Марцінків.

Варто наголосити, що у липні Марцінків обіцяв в Івано-Франківську нові колектори. Мова про будівництво дощових колекторів у 4 напрямках: вул. Січових Стрільців (Бельведерська – Пилипа Орлика – Січових Стрільців – Мельника та Коновальця) вул. Надрічна (Надрічна – Промислова – Крайківського – Василіянок) вул. Горбачевського с. Угорники. Проте далі обіцянок справа далі не пішла.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності