Міжнародні новини

“Вибити зуби” Китаю за Сибір обіцяє Путін…

Позавчора, 20 травня, Володимир Путін, виступаючи на засіданні оргкомітету “Перемога”, порадував коментаторів черговою хльосткою фразою:

Хтось навіть публічно наважується говорити, що несправедливо нібито, що Росії належать багатства такого регіону, як Сибір, тільки одній країні… Всі нас намагаються вкусити або щось від нас відкусити, – але вони повинні знати, що ми зуби виб’ємо всім , так щоб вони не могли кусатися, і доводом цього – розвиток збройних сил“, – сказав Путін.

Новий путінський мем “Виб’ємо зуби всім” органічно продовжує ряд старих.

Русский Сыч

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Від творця “Знайдемо в сортирі – і в сортирі замочимо” і “Обріжемо так, щоб нічого не виросло“: успішне продовження полюбилася франшизи.

Але ще більше зацікавив коментаторів пасаж про багатства Сибіру.

Глеб Павловский

Вагомий внесок Путіна в порятунок костюмованої драми “Сибірський цирульник”, тільки що невдало виведеної на великий екран.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На роль “відкусувача Сибіру“, на думку багатьох, найкраще підходить Китай – але по ряду причин складно припустити, що Путін мав на увазі саме цю країну.

Станислав Белковский

Судячи з усього, Володимир В. Путін погрожує безпосередньо тоталітарному Китаю. Додаткову впевненість РФ-президенту повинна надати готовність Рамзана А. Кадирова захистити пригноблених владою КНР мусульман Синьцзян-Уйгурського автономного району (СУАР). Непогана прелюдія до зустрічі пана Путіна з президентом США Джозефом Байденом в середині червня 2021.

Максим Дбар

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У запалі нападу геополітики Путін пообіцяв вибити зуби тим, хто намагається відкусити у Росії Сибір. Оскільки з усього виходить, що крім Китаю на місце підозрюваного не підходить більше ніхто, то щоб уникнути зовнішньополітичного скандалу доведеться виходити на сцену Ротенбергу і, шамкаючи беззубим ротом, говорити, мовляв, каюсь, це я Бенефіт … тьху … я хотів відкусити, ну ось це все.

Саме по відсутності зубів пропонує розпізнавати ворогів Росії і газета “Коммерсант”.

Але якщо обговорювати слова Путіна всерйоз, то абсолютно незрозуміло, звідки у президента виникла ідея, що хтось зазіхає на Сибір, пишуть багато блогерів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version