Політика

“Нардеп Євген Шевченко поставив під загрозу відносини України із міжнародними партнерами…”

Голова партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко пояснив, чому виключили з фракції нардепа Євгена Шевченка – поставив під загрозу відносини України із міжнародними партнерами.

Про це йдеться на сайті “Слуги народу”

Своїми діями пан Шевченко поставив під загрозу відносини України із міжнародними партнерами, а також завдав шкоди міжнародному іміджу України як передбачуваного партнера із послідовною політикою, що керується демократичними європейськими цінностями“, – каже Корнієнко.

За словами глави партії, більшість депутатів підтримали виключення Шевченка через систематичні вислови та дії, які розходяться із політикою президента. “Ми послідовно демонструємо нашу політичну позицію, і, якщо людина її не підтримує, цілком логічно, що вона відправляється у самостійне плавання. До того ж, судячи з телеграм-каналу Євгена Шевченка, він дуже радий цьому і готовий далі робити політичну кар’єру“, – сказав  Корнієнко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За його словами, окрім висловлення власної політичної позиції, Шевченко дозволяв собі заяви у сфері зовнішньої політики, неузгоджені ні з Зеленським, ні з Міністерством закордонних справ, чим дискредитував свою політичну силу та главу держави.

Корнієнко нагадав, що у фракції “Слуга народу” Шевченко з’явився як мажоритарник, тому політична сила не може примусити його піти з парламенту.

З чого усе почалося:

Парламентська фракція “Слуга народу” вирішила виключити народного депутата Євгенія Шевченка зі свого складу й надіслала відповідний документ керівництву Верховної Ради.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Євгеній Шевченко 20 квітня самовільно літав до Мінська на зустріч із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком і навіть заявив, що Лукашенка більше третини українців хотіли б бачити своїм президентом.

23 травня, коли у Білорусі хитрощами посадили літак “Ryanair” і затримали опозиціонера, засновника NEXTA Романа Протасевича, Шевченко похвалив Лукашенка у соцмережі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version