Міжнародні новини

Наступним буде ДТП чи авіакатастрофа, – замахи на Трампа тільки починаються?

На кандидата в президенти США Дональда Трампа скоєно замах у штаті Пенсільванія під час мітингу.

Як легко себе називати марксистом і соціалістом, коли у тебе мільярдні статки… Раніше “За Лаштунками” вже передбачала, що привладні у США ліберали, яких американці справедливо називають “марксистами”, жодним чином не допустять повернення до влади консервативного республіканця Трампа. І якщо у них не вийшло його засадити за ґрати чи спаплюжити його імідж перед пересічними американцями та світовою громадськістю, то…

Після пострілів він торкнувся свого вуха, а потім сів на землю. На його обличчі можна було побачити кров. Секретна служба США спішно вивела Трампа зі сцени і його евакуювали. У медичній установі політик пройшов обстеження.

Через кілька годин у своїй соцмережі Truth Social Трамп заявив, що поранений у верхню частину правого вуха та втратив багато крові. Але як зазначали його представники, він “у порядку” та його життю нічого не загрожує.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За інформацією ряду американських ЗМІ, стрілець, який вистрілив у Трампа, був не на мітингу, а, ймовірно, на даху за межами місця проведення мітингу. Як повідомляється, його вбили співробітники Секретної служби.

Двоє людей загинули, включаючи ймовірного стрілка, підтвердив окружний прокурор Річард Голдінгер, пише Washington Post.

З посиланням на джерела CNN пише, що стрілка ліквідували правоохоронці. Також відомо про ще одного постраждалого.

Поліцейське управління Батлера, штат Пенсильванія, повідомило, що у Трампа стріляв місцевий 20-річний житель.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вбивцею виявився 20-річний демократ і ліберал Томас Метью Крукс, який перед замахом записав відео, де зізнається у ненависті до республіканців та Трампа.

Звісно, після усього був дзвінок Байдена Трампу, під час якого старий Альцгеймер цікавився станом здоров’я опонента та клявся у непричетності до замаху демократів, але хто тому повірить?..

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version