Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

НАТО про роль Китаю в російсько-українській війні…

Допомога Китаю відіграє ключову роль у війні росії проти України, адже за 2023 рік 90% мікроелектроніки, яку імпортувала країна-агресор, надійшло з КНР.

Про це заявив генеральний секретар НАТО “колишній” норвезький ультралівий журналіст-марксист Єнс Столтенберг на пресконференції в Брюсселі.

Столтенберг наголосив – електронне обладнання є ключовим для виробництва різних типів озброєнь і Китай створює можливість для росії продовжувати загарбницьку війну проти України. Він зазначив, що НАТО бачить, як Китай «відіграє ключову роль у забезпеченні або підтримці війни росії в Україні».

«90% мікроелектроніки, яку росія імпортувала минулого року, надійшло з Китаю. Ці предмети, електронне обладнання є ключовими для виробництва ракет, бомб та бойових танків, які застосовуються в агресивній війні росії проти України», – сказав Столтенберг.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

12 червня стало відомо, що лідери держав G7 за підсумками саміту в Італії закликатимуть Китай припинити підтримувати війну росії проти України.

Читайте також:

Китай вважає «безпідставним і безвідповідальним очорненням» заяву британського міністра оборони Гранта Шаппса про розвіддані щодо готовності Пекіна надати росії військову допомогу у війни проти України.

В американської та британської розвідок є докази того, що Китай готується до надання росії летальної допомоги для використання у війні проти України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності