Полеміка

НАЦІОНАЛІЗУВАТИ, ЩОБ ПРОДАТИ

Ігор Коломойський вимагає націоналізувати усі ті підприємства, які були незаконно приватизовані режимом Януковича. Про це повідомляє Agency for Euro-Atlantic Cooperation – AEAC посилаючись на впливовий британський часопис Financial Times. Коломойський вважає, що Україна не повинна отримувати нові кошти МВФ, поки «незаконно» приватизована власність не повернеться в руки держави.

«Поверніть ці підприємства, виставте їх на продаж на відкритих торгах, і ви отримаєте в 10 разів більше, ніж отримали», – сказав Коломойський.

Коломойський має намір представити прокуратурі дані про порушення при продажі низки підприємств і зокрема «Укррудпрому», який володів гірничорудними активами. На думку олігарха, слід «повернути народу» підприємства, продані при колишньому президентові Вікторі Януковичу.

Спеціалісти ж зазначають, «націоналізувати» і відразу виставити на продаж підприємства, про які так жваво нині говорить «сірий кардинал» української влади, означатиме продати їх під час кризи за сміхотворно низькими цінами за гривні. А це означатиме, що торги по продажу таких підприємств, за винятком «своїх», для більшості будуть закритими…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version