Економіка

Найбільша судноплавна компанія світу Hapag-Lloyd відкриває офіс в Україні

Одна з найбільших судноплавних компаній світу Hapag-Lloyd відкриває офіс в Україні.

Офіс буде розташований в Одесі, на цей час у ньому вже працюють понад 20 співробітників.

У компанії відзначили вигідне географічне розташування України, що стало одним з вирішальних факторів відкриття українського офісу.

Привабливим експортним ринком для Hapag-Lloyd Україну роблять також багатство різними мінеральними ресурсами та одне з найбільших у світі сільськогосподарських виробництв. Україна є важливим імпортером електроніки, обладнання та споживчих товарів, а також місцем проведення операцій ряду найбільших транснаціональних компаній світу, що відкриває широкі можливості для морських перевізників, таких як Hapag-Lloyd”, – наголошується в повідомленні компанії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Економічне зростання країни переконливе, і багато українських вантажовідправників вже користуються послугами Hapag-Lloyd. Відкриваючи наш новий офіс в Україні, ми віддаємо належне відмінному розвитку бізнесу і величезним шансам, які ми бачимо на цьому ринку”, – наводяться також слова керівництва компанії.

На даний момент Hapag-Lloyd володіє флотом з 241 сучасного контейнеровоза загальною вантажопідйомністю 1,7 мільйона тонн. Вона є однією з провідних світових компаній в області лінійних перевезень. Штат компанії складається з більш ніж 13 300 співробітників, які працюють в 395 офісах в 131 країні світу.

Контейнерна місткість Hapag-Lloyd становить близько 2,8 млн тонн, включаючи один з найбільших та найсучасніших парків рефрижераторних контейнерів. В цілому 121 лінійний сервіс по всьому світу забезпечує сполучення між більш ніж 600 портами на всіх континентах. Hapag-Lloyd – один з основних світових операторів трансатлантичних, близькосхідних, латиноамериканських і північноамериканських угод.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version