Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

НАЙГУМАННІШИЙ СУД У СВІТІ

У понеділок, 14 квітня, нарешті скінчився судовий процес над 18 річним студентом Станіславом Галюком, який минулого року підчас однієї з студентських акцій під стінами Івано-Франківського обласного управління УМВС, жбурнувши петарду під ноги правоохоронцю, тим самим завдав певної шкоди його здров’ю – вибухом травмувало нижню кінцівку міліціонера.

Отож, за поданням прокуратури суд закрив кримінальне провадження щодо Галюка. Тому цей день можна по-справжньому вважати щасливим для студента, його рідні та друзів. Але чи задоволений таким рішенням суду постраждалий правоохоронець, який в результаті опіку від вибуху петарди тиждень пролежав у лікарні?

Як тут не згадати відому фразу з кінофільму «Кавказька полонянка» героя геніального актора Георгія Віцина на прізвисько «Трус»: «Да зравствует самый гуманный суд в мире!»

Андрій Посипанко

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності