Соціальні новини

Не тільки вирубують, але й садять, – понад 200 тис. дерев за день висадили на Львівщині

Лісівники Львівщини спільно з учасниками акції із озеленення України «1 000 000 дерев за 24 години» висадили на 46-ти локаціях 212 тисяч дерев.

Про це повідомляє Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Минулими вихідними в області висадили 11 видів головних лісоутворюючих порід, зокрема сосну звичайну, ялицю білу, ялину європейську, модрину європейську, дугласію, а також листяні – дуб звичайний та червоний, бук лісовий, клени гостролистий та -явір, липу дрібнолисту.

Так за день в області висадили 11 видів головних лісоутворюючих порід, зокрема сосну звичайну, ялицю білу, ялину європейську, модрину європейську, дугласію, а також листяні – дуб звичайний та червоний, бук лісовий, клени гостролистий та -явір, липу дрібнолисту.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також висаджували саджанці плодових дерев, а саме яблуню, грушу, черешню, вишню та абрикос.

Загалом, на 46-ти локаціях державних лісогосподарських підприємств загальною площею 46,7 га учасники акції висадили 212,4 тисяч дерев.

Зазначимо, що наймасовіша висадка дерев увійде до Книги рекордів України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version