Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Не врятувала Україну “біла жінка з “косою””, то тепер ?..

Віцепрезидентка США Камала Гарріс під час свого першого офіційного візиту до передвиборчого штабу ввечері 22 липня вийшла під пісню Бейонсе Freedom.

Про це повідомляє CNN.

За інформацією від джерела, близького до Гарріс, команда віцепрезидентки отримала офіційний дозвіл від представників Бейонсе на використання пісні Freedom протягом усієї президентської кампанії.

Бейонсе, яка відома суворими правилами щодо використання своїх пісень, швидко відгукнулася на запит Гарріс у понеділок, за кілька годин до того як віцепрезидентка вийшла на сцену під цю пісню. Хоча Бейонсе офіційно не підтримала Гарріс після оголошення про вихід Джо Байдена з президентської гонитви, дозвіл на використання пісні Freedom як виборчої пісні вказує на підтримку з боку зірки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тіна Ноулз, мати Бейонсе, висловила підтримку Гарріс 20 липня, незабаром після оголошення від Байдена. Вона опублікувала у своєму Instagram фотографію з Гарріс і зазначила, що та є “новою, енергійною, рішучою лідеркою”.

Бейонсе раніше вже підтримувала демократів на виборах. У 2013 році вона заспівала національний гімн на інавгурації президента Барака Обами. У 2016 році Бейонсе та її чоловік Джей Зі були хедлайнерами передвиборчого концерту Клінтон у Клівленді, штат Огайо, а її танцюристи були одягнені в сині костюми, щоб підтримати кандидатку, яка могла стати першою жінкою на президентській посаді.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп різко висловився про ймовірну кандидатку від демократів Камалу Гарріс. Про це пише New York Post.

Зокрема, Трамп, критикуючи Камалу Гарріс, вдався до образ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Камалу Гарріс можна описати двома словами: зла і тупа. Це погана комбінація», – сказав він.

Loading

Реклама
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності