ВІЙНА

“Недолюстрований нардеп-регіонал” з Харківщини перевозить свій бізнес до Львова, – М. Бондар

За офіційною інформацією зі ЗМІ у Львівській області (село Оброшине Львівського району) розпочинається будівництво хлібопекарського комплексу ТМ «Кулиничі» з Харківського регіону.
Про це повідомляє доброволець Національної гвардії, учасник війни на Сході, народний депутат України VIII і IX скликань від ЄС Михайло Бондар на своїй сторінці:
“…Власником ТМ «Кулиничі» є Володимир Юрійович Мисик, який був народним депутатом 7-го скликання від “Партії регіонів”. Під час своєї каденції він голосував за диктаторські закони 16 січня 2014 року, які прямо встановлювали диктатуру в країні та призвели до численних жертв Майдану, пише нардеп від ЄС.
За час свого депутатства Володимир Мисик був неодноразово помічений у “кнопкодавстві” (неособистому голосуванні),
також у 2016 році він ініціював поправку до бюджету, яка могла призвести до блокування надання безвізового режиму з ЄС.
Журналісти-розслідувачі повідомляють, що саме Володимир Мисик подарував засудженому за держзраду колишньому президенту Віктору Януковичу “золотий батон”, а також був фігурантом трьох антикорупційних розслідувань.
З відкритих джерел відомі численні факти фінансування Мисиком В.Ю побудови храмів Московського патріархату на території України.
Присутність такого підприємця на Львівщині та розширення його бізнесу прямо загрожує національним інтересам.
Тому виникає багато питань, з якими звернувся до представників місцевого самоврядування”.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version